Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

SYNNA LIEN SKIFTER TIL EH AALBORG FRA NÆSTE SÆSON

18. marts 2021

Det er en stor glæde at kunne offentliggøre tilgangen af målvogter Synna Lien fra næste sæson. Synna er 21 år og kommer fra Norge hvor hun tidligere har spillet Norsk Eliteserie håndbold i 2 sæsoner. Derefter gik turen til Danmark hvor Synna i denne sæson har spillet Bambusa Kvindeliga for Vendsyssel Håndbold. Synna har igennem sæsonen gjort sig bemærket med store præstationer i målet og flere gange været fremhævet som en afgørende spiller på holdet. Synna´s kombination af talent og fightervilje gør at vi ser en spiller der passer perfekt ind i EH Aalborg og vi er sikre på at Synna vil falde godt til og bidrage med humør og gejst, både på og udenfor banen fra første dag. Velkommen Synna!

Allan Heine udtaler:

“Vi har fulgt Synna tæt i denne sæson og er sikre på at hun passer godt ind i den stærke, talentfulde og meget arbejdsomme trup vi har. Synna vil med sin store ærgerrighed give vores målvogterteam en interessant dimension. Derudover har hun en positiv og smittende personlighed der helt sikkert vil vække glæde omkring hende både på og udenfor banen.”

Synna udtaler:

“Jeg ser meget frem til at være en del af EH Aalborg fra næste sæson. Jeg glæder mig til at lære pigerne og alle omkring holdet at kende, og jeg ønsker at bidrage både på og udenfor banen. Mine ambitioner inden for håndbold er høje, og jeg ser virkelig frem til at samarbejde med Allan og tage nye skridt i EH Aalborg.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram