Talentfuld venstre fløj skifter til EH Aalborg

Lin Johannsen skifter til EH Aalborg fra Bundesligaklubben Sport-Union Neckarsulm til den kommende sæson. Lin har tidligere været en del af Ikast Håndbold og også optrådt for det danske U-landshold, så selvom hun blot er 21 år gammel, har hun opbygget lidt erfaring og samtidigt imponeret cheftræner Peter Jagd:

Vi har længe kigget mod Lin, fordi hun er en yderst spændende og dygtig venstre fløj. Sidste år tog hun til Bundesligaen, og det glæder os derfor, at hun fra næste sæson er at finde i EH Aalborg. Sammen med Clara Lerby kommer hun til at udgøre et rigtig stærkt team på venstre fløj, og jeg er helt sikker på, at vi får stor glæde af hendes afslutninger fra hjørnet og spidskompetence på kontraspillet” siger Peter Jagd.

Lin Johannsen siger selv om hendes skifte til EH Aalborg:

Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af EH Aalborg. Jeg synes, dét set-up, der er omkring klubben, fremstår utrolig stærkt, og efter en god dialog er jeg overbevist om, at det er det rigtige match for mig. Efter et lærerigt år i Bundesligaen, glæder jeg mig til at komme hjem til det danske og være med til at kæmpe for en plads i ligaen til næste sæson.” Vi glæder os til at byde Lin velkommen på vores stærke hjemmebane i Skansen.

Foto: Berger, Mario, Stimme.de