Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Thelma Helenius hentes op fra U19

31. december 2023

I ly af Laura Skovhus skade’ har EH Aalborg været på jagt efter en erstatning på stregpositionen. Valget er faldet på den unge stregspiller Thelma Helenius, der kommer til fra U19:

I julepausen har vi gjort et enormt stort stykke arbejde for at styrke truppen i vores nuværende skadessituation – herunder på stregen. Vi har ledt i både ind- og udland, men den bedste stregspiller skulle vi ikke lede ret langt efter: Derfor har vi valgt at trække Thelma Helenius op fra U19 til at bliver en fast del af truppen” siger cheftræner Peter Jagd og fortsætter:

Thelma har hele sæsonen trænet fast med truppen, så hun kender pigerne, miljøet og konceptet. Hun spillede desuden en vigtig rolle i sæsonens to sidste sejre, hvor hun trådte direkte ind i startopstillingen. Vi har derfor også høje forventninger til, at hun kan hjælpe os med at sikre en oprykning til Kvindeligaen.

Derudover glæder det os altid, når vi kan ”forfremme” nogle af vores egne ungdomsspillere. Vi forsøger at holde vores U19-hold tæt på 1. holdet, og derfor bliver integrationen af unge spillere også lettere. Desuden er det jo en kæmpe cadeau til det enormt flotte stykke arbejde, der bliver gjort i ungdomsafdelingen: Endnu en gang går en ungdomsspiller direkte ind på et tophold i 1. Division og gør en forskel. Det er flot!”.

Thelma selv glæder sig også til at blive en fast del af truppen:

Jeg er utrolig glad for, at have fået tilbuddet om, at spille på 1. divisionsholdet resten af sæsonen, da det er en stor mulighed for at udvikle mig som håndboldspiller - og derfor har jeg selvfølgelig valgt at takke ja. Jeg har nydt både at træne og spille med holdet den første halvdel af sæsonen, så derfor ser jeg frem til, at blive en fast del af truppen resten af sæsonen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram