Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Eisenhardt i målhumør da EH vandt i Aarhus

21. november 2021

EH Aalborg snuppede fuldt fortjent sejren og de to point, da holdet søndag eftermiddag slog AGF Håndbold i kvindernes 1. division med 20-26. Særligt Mille Eisenhardt var i målhumør og blev i kampen noteret for hele 10 kasser.

Af Stefan Holmager Larsen

Håndboldkvinderne fra EH Aalborg anført af en velspillende Mille Eisenhardt leverede en stærk præstation, da holdet søndag gæstede AGF Håndbold i landets næstbedste håndboldrække. På trods af hård fight fra de aarhusianske værter, så var der aldrig tvivl om kampens udfald, og nordjyderne vandt sikkert 20-26.

De to hold fulgtes ad i kampens indledning indtil stillingen 10-10, hvor nordjydernes forsvar for alvor lukkede af for værterne. Herefter slog de aalborgensiske favoritter et hul på måltavlen, og så kunne gæsterne juble over en 11-15-føring i Smilets By.

- Ved 10-10 vælger vi at sætte Märtha (Hedenquist, red.) ind defensivt for at stabilisere forsvaret yderligere, og det må vi sige, at det lykkes virkelig godt. Hun er med til at give en god balance og give noget tryghed og noget tro på det, og det gør, at vi kommer godt til pausen, lyder det fra cheftræner Allan Heine.

Udover et stærkt indhop af den svenske stregspiller, så kunne den nykårede assistenttræner for det schweiziske landshold nyde en storspillende Mille Eisenhardt i kampens første halve time. Den talentfulde bagspiller stod nemlig for otte nordjyske mål, og særligt på straffekast var Eisenhardt sikkerheden selv med fem fuldtræffere overfor de sagesløse AGF-keepere.

Ingen spænding efter pausen

Efter pausen fortsatte tendenserne fra slutningen af første halvleg, og EH Aalborg fortsatte sin tromlen over det ellers hårdtkæmpende men sagesløse hjemmehold. Den største spænding i kampen endte derfor med at blive, hvor stort nordjyderne skulle vinde i den gamle hal i Ceres Park.

Trods manglende spænding, så lykkedes det dog for AGF'erne at stække stjernen Eisenhardt, som i kampens sidste halve time blev noteret for et brændt straffekast og "blot" to scoringer. Det rakte dog stadig til at nå imponerende 10 mål i alt og en fortjent titel som kampens helt store nordjyske oplevelse.

- Mille var stærkt kørende. Specielt i første halvleg. Både i det stationære spil, og på straffekastene, men også på dét, vi synes, at hun er bedst til; de her skud rundt omkring forsvaret, når der er højt pres på. Der var hun bare skarp i dag. Det var fedt at se, for det er også det, der gør, at vi kommer fra kampen på en overbevisende måde, for man har set mange gange, at AGF har drillet deres modstandere. Så vi er glade for, at Mille brændte sådan en kamp af i dag, lyder roserne fra Allan Heine.

Med sejren er EH Aalborg fortsat placeret på 1. divisionens femteplads - nu med 12 point for 10 kampe.

AGF Håndbold - EH Aalborg 20-26 (11-15)

Målscorere EH Aalborg:

Mille Eisenhardt 10, Rikke Hoffbeck 5, Sandra Erlingsdottir 3, Cecilie Termansen 3, Frida Høgaard 2, Isabella Sørig 2 og Anne Brinch-Nielsen 1.

Stillinger undervejs:

2-0, 3-2, 3-5, 5-7, 8-9, 10-10, 11-13, (11-15), 12-17, 14-20, 16-23, 19-24, 20-26

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram