Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Topkamp ude mod Holstebro

10. november 2022

Der venter en spændende kamp i håndboldkvindernes 1. division. Selvom det stadig er tidligt på sæsonen tegner det til at Holstebro og EH Aalborg bliver en del af top 3 i rækken. Derfor bliver kampen også særdeles vigtig i kampen om rækkens 1. plads, der giver direkte oprykning til Ligaen.

Cheftræner Peter Jagd: Søndagens opgør bliver formentligt en hårdt spillet kamp. Begge hold har haft en længere landsholdpause, og det vil derfor være to hold, der glæder sig til at komme i gang med kampene igen.

Holstebro laver næsten 33 mål i snit pr. kamp, så det kommer til at kræve en god forsvarspræstation fra vores side. Dog har vi selv rækkens bedste forsvar og målvogter, så jeg synes, vi har gode muligheder for at holde deres scoringer nede på et minimum.

Inden landsholdspausen var vi selv godt kørende: Vi spillede godt i alle faser af spillet, og det bliver derfor vigtigt for os at finde dét niveau frem igen. Holstebro er et godt hold, der fortsat er ubesejret, og vi får derfor brug for at finde vores højeste niveau, hvis vi skal vinde søndag aften i Holstebro.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram