Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Topopgør i Kvindernes 1. Division mellem EH Aalborg og AGF

12. november 2023

I en tidlig topkamp for direkte oprykning, står EH Aalborg og AGF Håndbold overfor hinanden i et spændende topopgør i kvindernes 1. division i håndbold. Kampen, der finder sted tirsdag den 14. november kl. 19.00 i Nørresundby Idrætscenter, tyder på at blive en intens dyst mellem de to tophold.

EH Aalborg, som aktuelt fører rækken med 16 point efter 8 kampe, har demonstreret flot form denne sæson. Deres seneste sejr over bundholdet Fredericia har yderligere cementeret deres position som et af de stærkeste hold i divisionen. Med en stærk defensiv og en effektiv angrebsstrategi har Aalborg-holdet vist, at de er seriøse kandidater til direkte oprykning.

På den anden side står AGF Håndbold, der med 12 point fra 7 kampe indtager rækkens tredjeplads. AGF har kun lidt et enkelt nederlag i sæsonen, et nederlag til Holstebro, og har vist sig som en stærk konkurrent i rækken. Deres seneste sejr ude over Søndermarken IK har yderligere bekræftet deres status som et af de hold, der skal regnes med i toppen.

Denne kamp mellem EH Aalborg og AGF er mere end blot en almindelig ligakamp; det er en kamp, der kan få stor betydning for resten af sæsonen, især i kampen om den direkte oprykningsplads. Med en sejr til EH Aalborg vil holdet kunne slå et hul på 4 point ned til AGF. Med begge hold i god form, er der lagt op til en medrivende og tæt kamp. Mens EH Aalborg går ind til kampen med en fordel af hjemmebane og en føring i rækken, kan AGF's evne til at levere under pres og deres ønske om at indhente forspringet ikke undervurderes.

Der er lagt op til en kamp af høj kvalitet, et sandt håndboldbrag i Nørresundby Idrætscenter. Billetter kan købes i døren eller online HER

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram