Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

Træfsikker fløj skifter til EH Aalborg

23. april 2022

Vi er glade for at kunne offentliggøre at Astrid Lynnerup skifter til EH Aalborg fra Bjerringbro FH. Astrid er kendt som en alsidig fløjspiller med kompetencer i begge ender af banen. Astrid har store ambitioner på egne vegne og er klar til at tage sit næste skridt i karriere, hvilket hun mener EH Aalborg er det perfekte sted til at gøre. Vi glæder os til at se Astrid i EH Aalborg´s farver til næste sæson. Velkommen Astrid!

Kommende Cheftræner Peter Jagd udtaler:”Astrid kommer til EH Aalborg fra Bjerringbro FH, og hende kan I godt glæde jer til at se: Hun har et godt repertoire i hendes afslutninger, der oftest afspejler sig i høje scoringsprocenter. Hendes forsvarsarbejde har også set rigtig godt ud, og det er selvfølgelig vigtigt for hele vores forsvarskoncept, at vi har en dygtig 1’er. Astrid kommer til at passe rigtig godt ind i en trup og et set-up der vil tage det til næste niveau, og det glæder vi os rigtig meget til, at hun vil bidrage til.”

Astrid Lynnerup udtaler:“Jeg har valgt at spille i EH Aalborg på grund af klubbens professionelle setup og deres store ambitioner som også matcher mine egne. Jeg vil gøre mit bedste for at indfri disse og håber på at kunne bidrage med en masse håndboldmæssigt men helt sikkert også med godt humør og gåpåmod. Derudover glæder jeg mig bare rigtig meget til at komme i gang med at spille i EH Aalborg samt møde alle menneskerne i og omkring klubben.”

Foto: Tophåndbold.dk / BfH

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram