Seneste nyt fra EH Aalborg

Læs om kampe og resultater

VORES HELT EGEN NJOMA FÅR LANDSHOLDSDEBUT … OG FORLÆNGER SAMTIDIGT KONTRAKTEN MED EH

1. juni 2021

Njoma Zogaj har på rekordtid taget store skridt i udviklingen som senior-håndboldspiller. Njoma som har gennemgået EH Aalborg´s talentprogram i EH Ungdom, har fået massere af spilletid på førsteholdet og har i flere kampe haft en stor rolle. Dette er ikke gået ubemærket hen og Njoma er således blevet udtaget til Kosovo´s landshold. Vi vil gerne ønske Njoma et KÆMPE stort tillykke fra alle i hele klubben. Vi glæder os til at heppe på dig i landsholdstrøjen.

Njoma har samtidigt forlænget kontrakten med EH Aalborg og vi er utrolig glade for at vores #15 er klar til næste sæson!

Njoma udtaler:

“For mig er det en kæmpe drøm der er gået i opfyldelse. Jeg er taknemmelig for at det har været muligt at komme hertil, særligt når jeg har haft mange udfordringer de seneste par år. Det kan jeg kun takke de mange mennesker som der har støttet mig. Både i og omkring klubben – men også familie og venner. Jeg håber jeg kan bidrage med noget værdifuldt til holdet den kommende sæson.”

Allan Heine udtaler:

“Njoma er endnu en af de unge talenter der har været igennem vores eget talentsystem og de glæder mig, at også hun er klar til mere fast rolle på førsteholdet. Njoma havde en uheldig hovedskade ved juletid, men har siden da gjort comeback på fornemmeste vis. Specielt Njoma´s defensive kompetencer vil i den kommende sæson helt sikkert give grå hår i hovedet på vores modstandere. Jeg glæder mig til at følge hendes udvikling defensivt, men sandelig også offensivt hvor hun også besidder interessante kompetencer.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram